Skip to content

DJECA SU NAJVEĆE BOGATSTVO: KAKO IM PRUZITI NAJBOLJU ZDRASTVENU ZASTITU…

  •  

Djeca zbog svoje radoznalosti i istraživanja u mladim godinama života znaju često da se nađu u raznim opasnim situacijama u vlastitom domu, dvorištu, parku, igralištu, vrtiću itd. Najčešći uzroci su padovi, opekotine, trovanja, povrede pirotehničkim sredstvima, ubodi insekata itd. Na šta sve treba misliti kada je u pitanju sigurnost vašeg djeteta, kao i što sve roditelji mogu preduzeti da bi spriječili nepredvidjene događaje u njihovom odrastanju kao što su padovi, lomovi, itd. Rizici koji stoje pred najmlađom populacijom su mnogi. Kako kaže majka djeteta koju smo sreli u holu privatne ordinacije –

„Iako mi je dijete hvala Bogu zdravo, posjeta doktoru nekad je i po dva puta mjesečno. Privatni pregledi mi kad saberem na kraju godine izmame velike troškove“

„Moje dijete se danas opeklo na vrata pećnice. Još je mala i ne razumije opasnost. Ovo je i meni već treći put ove godine da plaćam privatno doktora” – kazala nam je druga sagovornica u ambulanti.

Da bi spriječili ovakve neželjene događaje prioritet neka vam bude zaštita djeteta.

Kako Vam dobrovoljno zdrastveno osiguranje pomaze?

Zbog gore navedenih situacija i finansijskih poteškoća roditelji se sve više okreću dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju svoje djece. Kako istraživanja pokazuju, u posljednjih godinu dana primijećen je znatan porast ovakvog vida osiguranja. Pandemija je po riječima ispitanika  podstakla mnoge da se zainteresuju za ovakav vid osiguranja, kao i na mogućnost da mogu besplatno posjećivati privatne ambulatne i slično.

Zbog trenutno lošeg stanja državnih zdravstvenih ustanova, imati dobrovoljno zdravstveno osiguranje djeteta je neophodno i to građani uviđaju i biraju!

To se pokazuje kao najbolji način, pored preventive, da očuvate  zdravlje svog djeteta i dobijete adekvatnu zdravstvenu njegu.

Koje su prednosti ovog programa?

Ovim programom korisnik na usluzi ima preko 100 privatnih ambulanti / klinika koje će ga na najadekvatniji način zdravstveno opslužiti u najkraćem mogućem roku. I pregled ljekara i svi troškovi nalaza su uključeni u ovom paketu koji je dostupan već od 15 EUR mjesečno.

Kako do besplatnog predloga za 3 minuta?

Zašto biste razgovarali sa predstavnicima brojnih osiguravajućih kuća, svakome davali podatke, a onda analizirali koja je od desetina ponuda za Vas najbolja?