Skip to content

Letovanje u Budvi 2021: 3 razloga zašto posetiti Crnu Goru ovog leta!

  •  

Crna Gora je kako navode svjetski mediji zahvaljujući turističkim potencijalima ove godine na listi najprivlačnijih destinacija za putovanje u 2021. godini. Loša prošlogodišnja turistička sezona primorala je da se sve aktivnosti usmjere na to da Crnu Goru ovog ljeta učine zdravstveno bezbjednom destinacijom. 

Budva, Milocerksa plaza

Smanjena i znatno poboljšana epidemiološka situacija stavlja Crnu Goru na jedno od najprivlačnijih destinacija za post-pandemijsko putovanje za gradjane Srbije.

Prozirno plava, čista voda, lijepe pješčane plaže, bez pretjeranih gužvi i nikad povoljnije cijene biće samo dodatni razlozi da odmor provedete na ovom dijelu obale.

1. Slobodan ulaz u CG za gradjane Srbije!

Ovog leta, Crna Gora će biti zdravstveno bezbedna i otvorena za turiste iz Srbije. Otvaranje granica i uspostavljanje avio saobraćaja, povoljne cene, kao i ukidanje restriktivnih mera su jedan od glavnih razloga zasto posetiti ovog leta Crnu Goru.

2. Bez gužvi!

Ovog leta, ne očekuju se gužve na crnogorskim plažama čak ni u Julu i Avgustu kada je sezona u najvecem jeku. Tako da ovog leta možete uživati u tišini, komforu i biserno plavoj vodi Jadrana.

3. Nikada jeftiniji smeštaj!

Sama prognoza da turista nema kao i pre, naterala je hotelijere i izdavaoce smestaja da koriguju cene kako bi popunili svoje smeštaje. Snižene cene se očekuju najviše u Budvi i Bečićima koje krasi ogroman broj hotelskih soba na raspolaganju sa prelepim peščanim plažama

Kako do najbolje ponude ?

Istrazili smo koliko kosta smestaj u CG za vreme leta i naisli na iznenadjujuce niske cene. Tako na primer, mozete letovati u objektu “DolceVita” sa 4 zvezdice u Bečićima već od 20 evra po osobi koji je u neposrednoj blizini plaže.

Da dobijete besplatnu ponudu prilagodjenu Vašim potrebama i zahtevima za letovanje u Budvi, kliknite na dugme ispod. Ponuda je potpuno besplatna i neobavezujuća.