Skip to content

NESREĆE NA PUTEVIMA: ZAŠTITA VEĆ OD 1 EUR DNEVNO

  •  

Broj saobraćajnih nezgoda koji se sve češće događaju zabrinjava. Na crnogorskim putevima samo u Aprilu poginulo je šest osoba. Nažalost, tri žrtve su čak bile mlađe od 25 godina, prema saopštenjima Uprave policije.

Budućnost zna da bude nepredvidiva, pa samim tim treba na vrijeme misliti o takvim okolnostima. Jedan od onih koji su na to mislili je i primjer pokojnog pjevača Šabana Šaulića, čija je žena nakon njegove pogibije, od austrijske osiguravajuće kompanije, gdje je kako se navodi pjevač već deceniju uplaćivao novac za slučaj nesreće ili povrede, njegova žena dobila odštetu u iznosu od skoro 200.000 eura.

Upravo iz tog razloga lakše će se nositi sa izazovima koje život nosi ako sebi i svojim najbližima obezbijedite mir.

Kako i vi do ovakvog vida finansijske zaštite?

Putevi su jedan od domena u kojima najveći broj ljudi gubi živote. Bezbjednost u saobraćaju je konstatna tema, pored koje po novom izvještaju svake godine pogine 1, 35 miliona ljudi. Broj smrtnih slučajeva je neprihvatljiv i zaista zastrašujuć.

Mi smo istraživali kako ovo možete da spriječite. Najbolja stvar koju možete napraviti je dostupna već od 1 eura dnevno! Štitite se od posljedica nepredvidljivih događaja kao što su povrede ili smrt. Primjera je svakim danom sve više zašto treba misliti na dodatnu zaštitu, koja može  uticati na  nastavak ili pak otežani nastavak vašeg ili života vaše porodice.

BESPLATNI PREDLOG ZA 3 MINUTA

Tim stručnih savjetnika će za vas pripremiti predlog ponuda svih dostupnih paketa životnog osiguranja i predložiti vam iste. Sve što je potrebno je da odgovorite na par pitanja.

Odaberite kojoj starosnoj grupi pripadate

Potpuno besplatno!