Skip to content

Bajkeri: kako zastititi najmilje u slucaju najgoreg

Kako statistika pokazuje, motociklista ima 26 puta veći rizik da nastrada u odnosu na vozača automobila. Nažalost tragedije se dogode u trenutku.

Jedna od naših čitateljki ispričala nam je svoju priču:

“Moj pokojni muž je naslijedio od oca ljubav prema motorima. Nastradao je na nekoliko stotina metara od porodičnog doma. Međutim, svjestan rizika uplaćivao je od kad je kupio motor životno osiguranje za slučaj nezgoda. Oštetu sam poslije njegove smrti podigla u vrijednosti od 60.000 eura. Iako novac ne može da nam ublaži bol, svakako nam je pomogao u teškim finansijskim trenucima u kojima smo se našli poslije njegove smrti.

Primjera je svakim danom sve više zašto treba misliti na dodatnu zaštitu, koja može  uticati na  nastavak ili pak otežani nastavak vašeg ili života vaše porodice.

Sta uraditi I kako se zastiti?

Gotovo svaki, pa i najmanji kontakt sa automobilom može da uzrokuje pad motocikliste, pa samim tim i rizične povrede. Dobar motociklista mora biti svjestan rizika u koji stavlja sebe i svoju porodicu. Od vas, vaša porodica, roditelji, prijatelji očekuju da se vratite zdravi i nepovrijeđeni iz vožnje.

Program stednje i osiguranja zivota se krecu već od 1 euro dnevno. Ili jos prakticnije receno – 1 kafa dnevno! Štitite se od posljedica nepredvidljivih događaja kao što su povrede ili smrt a ujedno i stedite jer se Vam novac koji ste odvajali poslije odredjenog vremena vrace i na isti se pripisuje dobit.

To je najbolji način da za minimalni mjesečni izdatak zbrinete svoju porodicu – pružite najbolje školovanje djeci, budete sigurni i uživate u starosti. U svakom slucaju

Besplatan predlog za 3 minuta

Tim stručnih finansijskih savjetnika Finansije24 će za vas pripremiti predlog ponuda svih dostupnih paketa životnog osiguranja i predložiti vam iste. Sve što je potrebno je da odgovorite na par pitanja. Potpuno besplatno!