Skip to content

Zaboravite na tradicionalnu štednju – Upoznajte se s ETF fondovima

Autor: Joksimović Danica | Osvježeno 26. Mart. 2023 godine

Da li ste primijetili kako vrijednost vaše štednje i novca u banci polako opada? Nažalost, tradicionalne metode štednje više nisu tako isplative kao nekada. Kamatne stope na štednju su niske, a inflacija postepeno smanjuje kupovnu moć vašeg novca. Ovo je izazov sa kojim se mnogi suočavaju i može imati negativan uticaj na vaše dugoročne finansijske ciljeve.

Kako do pozitivnog dugoročnog cilja?

Imamo dobre vijesti za vas! Postoji inovativno i profitabilno rešenje koje će vam pomoći da poboljšate svoje finansijske izglede – investiranje u ETF fondove.

ETF fondovi su izuzetno popularni i pružaju vam priliku da investirate u širok spektar hartija od vrednosti, kao što su akcije, obveznice i indeksi, sve to preko jednog fonda. Ovi fondovi su dizajnirani da prate performanse tržišta, pružajući vam mogućnost da ostvarite konkurentne prinose u skladu sa rastom globalnih tržišta.

Da li se moze investirati u ETF fondove i u Crnoj Gori?

Dobro je znati da sada imate mogućnost da investirate u ETF fondove i u Crnoj Gori. Pristupite širokom spektru ETF fondova koji su pažljivo odabrani kako biste imali najbolje moguće investicijske opcije. Svi fondovi su transparentni i u skladu sa međunarodnim standardima, pružajući vam sigurnost i pouzdanost u investicijama.

Da biste saznali kako možete početi da investirati i koliko možete potencijalno zaraditi investirajući u ETF fondove, nudimo vam besplatan proračun. Samo vam je potrebno nekoliko minuta.

Odaberite koliko image godina

Pružite osnovne informacije o svojim finansijskim ciljevima i investicijskim preferencijama, a mi ćemo vam pružiti prilagođene informacije o potencijalnom prinosu koje možete ostvariti. Na taj način ćete doneti informisanu odluku o svojim investicijama i iskoristiti priliku za rast i razvoj vašeg kapitala.

Kako do besplatne konsultacije?

  1. Kliknite na opštinu u kojoj živite
  2. Odgovorite na par prostih pitanja

Klikni za besplatan savjet