Skip to content

IMATE NOVIJE AUTO? PAR KORAKA DO NJEGOVE ZAŠTITE

Troškovi u slučaju oštećenja i krađe vašeg novijeg vozila mogu biti zaista veliki. Znamo da ne postoji apsolutna zaštita koja vam garantuje da vaš automobil neće biti ukraden. Lopovi zahvaljujući raznim modernim alatima danas mogu da ukradu veoma lako, za manje od nekoliko minuta vaš automobil. Kako je vrijednost vozila veća, tako raste i rizik od krađe.

Neće valjda baš meni da ukradu auto?“ – Po statistikama upravo je tako razmišljao svaki bivši vlasnik ukradenog vozila. Takođe, uvijek može da pokuša da ukrade vaše vozilo i na taj način uništi vam bravu na vratima, pokida plastiku ispod volana, kontakt bravu, polomi stakla, itd

„Kako je naveo u kratkom saopštenju jedan od vlasnika kojem se krađa vozila dogodila: Toliko sam čuvao auto, da je prosto bilo nemoguće ukrasti ga. Međutim, lopovi su to uspjeli. Moja zaštita nije bila dovoljna da se odbranim od ovakve krađe. Takodje, kupio sam ga na kredit i još ga nisam otplatio. Moji finansijski gubitci su veliki.“

oš jedan vlasnik koji je bio na udaru lopova, kome je policija pronašla ukradeno vozilo saopštio nam je:

„Moje vozilo je pronađeno u obližnjoj šumi, sa vidnim oštećenjima na bravi za paljenje vozila, kao i na prednjem dijelu vozila. Iako je bio noviji auto, nažalost oštetili su ga u velikoj mjeri.

URADITE MNOGO ZA MALO PARA

Ovakvi događaji staviće vas na razmišljanje šta je najbolje za vas da uradite. Ipak, to ne znači  da ne treba da date sve od sebe da zaštitite vaše vozilo, a to je moguće uraditi za malo novca.

Već od 50 centi GODIŠNJE zaštitite vaše vozilo od oštećenja ili potpunog uništenja, nastalih usljed različitih rizika i iznenadnih nemilih događaja.

KAKO DO TOG PAKETA

Sami birate rizike koje želite da pokrijete, a stručni tim Finansije24 staviće pred vas sve raspoložive pakete zaštite za koje budete zainteresovani. Potpuno besplatno se možete konsultovati, brzo i lako. Sve što treba da uradite je da odgovorite na par pitanja.