Skip to content

Najpametniji novogodišnji poklon za svako dijete

Nekada smo za Novu godinu jedni drugima poklanjali ono što inače ne možemo da priuštimo. Nekada su se pokloni za Novu godinu čekali sa nestrpljenjem, jer su se vrijedni pokloni kupovali samo za specijalne prilike. Mi smo se kao djeca radovali novoj igrački, patikama, komadu garderobe. Današnjoj deci je to sve dostupno gotovo svakodnevno.

Novogodišnji poklon može imati veliku vrednost, čak i ako ne košta puno. Možete svojoj djeci da poklonite najbolje moguće školovanje. I sve to već od 25 evra mjesečno, koliko je minimalna cijena za ovaj paket štednje

Fakultetsko obrazovanje košta mnogo, čak i ako vam dete upiše državni fakultet i upadne na budžet. Zamislite da imate mogućnost da djetetu dozvolite da bira fakultet koji želi da upiše, bez obzira na to da li je privatni ili državni, kod nas ili u inostranstvu. Ukoliko želite da im obezbedite najbolje moguće školovanje, kad dijete napuni 19 godina, treba vam u kratkom periodu dosta novca.

Zato je idealno misliti na to u najranijem detinjstvu deteta. Da se štedi dok dijete raste, i malo po malo skupljati novac kako bi novac bio dostupan kada zatreba. A sigurno će zatrebati kad samo dijete poraste. Dijete kad napuni 18 ili 19 godina ne mora a može novac dobiti jednokratno već osiguravač može isplaćivati na godišnje rente.

Da li možemo da kupimo nekom životno osiguranje kao poklon?

Naravno, naročito bake i deke i bliži rođaci kad su programi štednog karaktera za djecu. Jedino što vam je potrebno je, ukoliko niste otac ili majka deteta, prethodna pismena saglasnost roditelja.

Umesto igračke koja će dosaditi posle par nedelja, patika koje će se pocepati, poklonite im ono najvrednije. Priliku da se osamostale i sami izaberu životni put kad dođe vreme za to.

Kupovina polise životnog osiguranja je jedna od najboljih investicija za budućnost onih do kojih vam je najviše stalo. Dovoljno je da popunite upitnik kako bi Vam finansijski savjetnici predložili i personalizovali paket štednje prema Vama i Vašim željama.

Odaberite starosnu grupu kojoj pripadate: