Skip to content

Osiguranje imovine: Savjeti i odgovori na pitanja

Autor: Joksimović Danica | 14. April. 2021 godine

U Crnoj Gori, vec duže vrijeme bilježi se pojačana aktivnost kriminalaca koji se bave krađom i obijanjem stanova i kuća kako u prigradskim tako i u gradskim sredinama. Činjenica je da epidemiološka situacija u CG je ostavila mnoge bez prihoda i potreba za preživljavanjem je velika pa je ovakva aktivnost i očekivana, kažu nadležni organi.

Takođe, zabilježen je i porast požara i poplava u domaćinstvima kako stare tako i novogradnje. Po istraživanjima, instalacije u starijim zgradama su potrošene i dotrajale pa je nečest slučaj da su one uzrok požara i izliva vode. Dok kod novih zgrada, protivpožarna oprema bude pokradena pa se više ni ne nabavlja ili se čuva po podrumima dok je sami kvalitet gradnje u novogradnji loš.

Gradjani CG se u sve većem broju štite od ovakvih dešavanja i posledica kupovinom polise osiguranja imovine. Istražili smo za Vas, koliko košta i kako kupiti osiguranje.

Osiguranje stambenih objekata već 0,60 EUR/m2 !!!

Pitanja je mnogo, a odgovor jednostavan, svima dostupan i sve više građana je za sebe upravo to i uradilo: umjesto ture pića, nove majice ili preskupog obroka zarad slike na instagramu, za SAMO 60 centi po m2 vašeg stana/kuće GODIŠNJE dobili su fantastičnu ponudu za osiguranje imovine!

Kakav je to paket osiguranja i šta sve uključuje?

Broj kupljenih polisa osiguranja imovine u posljednjih godinu dana govori u prilog činjenici da crnogorski građani postaju svjesni potencijalne opasnosti i finansijskom problema u kojoj se mogu naći usled požara / poplave / krađe / razbojništva/ loma / zemljotresa i prema sebi i prema trećim licima. Sve ove i mnogo drugih oštećena imovine i stvari pokriva upravo polisa osiguranja koju možete kupiti za SAMO 0,6 EUR/m2 godisnje!

To je najbolji način da se za minimalni izdatak osigurate od neželjenih finansijskih troškova vezanih za vašu imovinu!

Kako do besplatne ponude i zbog čega je finansijski savjetnik najbolji izbor?

Zašto biste razgovarali sa predstavnicima brojnih osiguravajućih kuća, i ostalih institucija za osiguranje i svakome davali podatke, a onda analizirali koja je od desetina ponuda za Vas najbolje?

Nema potrebe da traćite vrijeme kad se možete besplatno konsultovati. ŠTEDITE vrijeme, a uslugu dobijate BESPLATNO. Nema skrivenih troškova i malverzacija. I sve ponude su i neobavezujuće

Kako do besplatne konsultacije?

  1. Kliknite na opštinu u kojoj živite
  2. Odgovorite na par prostih pitanja

Klikni za besplatnu ponudu