Skip to content

PLANIRATE KUPOVINU AUTA: EVO ŠTA TREBA DA ZNATE

Statistika pokazuje da vam je pri kupovini auta u Crnoj Gori dodatna zaštita neophodna. Naime, na teritoriji cijele države gotovo da nema dana da bar jedno auto ne bude ukradeno, nezgodama oštećeno itd. Ukoliko razmišljate da kupite auto da li znate kako da ga zaštitite u slučaju nezgode, požara, eksplozije, vandalizma, provalne krađe, razbojništva i razbojničke krađe.

„Razmišljam intezivno o kupovini auta, ali i o tome kako da preduzmem sve moguće korake kako bi vjerovatnoća da mi auto bude ukraden ili oštećen bila svedena na minimum.“ – dodao je momak kojeg smo sreli u jednom od salona automobila u Podgorici.

Kupovina automobila sa sobom nosi i određene rizike pa na taj način gledate kako da zaštitite sebe mogućih finansijskih troškova, a onda i potencijalni automobil. Evo na koji način ćete zaštiti vaš automobil.

URADITE MNOGO ZA MALO PARA

Ovakvi događaji staviće vas na razmišljanje šta je najbolje za vas da uradite. Ipak, to ne znači  da ne treba da date sve od sebe da zaštitite vaše vozilo, a to je moguće uraditi za malo novca.

Već od 50 centi GODIŠNJE zaštitite vaše vozilo od oštećenja ili potpunog uništenja, nastalih usljed različitih rizika i iznenadnih nemilih događaja.

BESPLATAN PREDLOG I BEZ OBAVEZA

Prije nego se odlučite na kupovinu auta, ili odmah nakon kupovine tim stručnjaka Finansije24 će vam potpuno besplatno predstaviti sve pakete zaštite vašeg automobila. Konsultacije možete ostvariti sa njima na brz i jednostavan način, ONLINE ili ukoliko zelite licno. Dovoljno je samo da odgovorite na par pitanja