Skip to content

POČETNIK STE U VOŽNJI ILI UČITE DA VOZITE: OBAVEZNO MORATE DA ZAŠTITITE VAŠE VOZILO

Vještina upravljanja motornim vozilom na prvom mjestu treba da bude pravilna i sigurna kako ne bi sebe doveli u opasnost po život, a na posletku i prouzrokovali štetu na vašem vozilu. Kao početnici poželjno je da se zaštitite od potencijalnih nezgoda koje vam se mogu dogoditi.

Ne želite da se kao početnik odmah suočite sa finansijskim troškovima na vašem vozilu.  Usljed nedovoljnog iskustva na drumovima često možemo vidjeti početnike koji izazovu manja ili veća oštećenja na motornom vozilu. Kako ističe naša sagovornica:

„Nisam vidjela auto koje mi je prilazilo dok sam bila u kružnom toku jer su mi misli odlutale i zaboravila sam da se osvrnem na retrovizore. Ovo auto sam dobila na poklon od porodice kada sam položila vožnju, ali nažalost sad moram dati ogroman novac za popravku štete. Sad mi žao što nisam poslušala oca koji me je savjetovao da ga osiguram, obzirom da sam početnica“

Pored različitih rizika, osiguranje motornih vozila pruža zaštitu od oštećenja ili potpunog uništenja vozila.

NA KOJI NAČIN SE ZAŠTITITI ?

Kao početniku sigurnost vašeg motornog vozila je od velike važnosti. Zaštitite ga od potencijalnih rizika kao što su oštećenja od saobraćajnih nezgoda, vremenskih nepogoda, požara, eksplozija, pada itd. Takođe i od provalnih krađa, razbojništva cijelog vozila ili njegovih djelova.

Za sve navedene situacije i mnoge druge, možete se zaštititi za samo 1 euro GODIŠNJE. Svi mogu shodno svojim finansijskim mogućnostima i potrebama odabrati paket zaštite koji je njima prihvatljiv.

ŠTA TREBA DA URADITE ODMAH

Sasvim besplatno, za samo tri minuta dođite do svih pitanja koja vas interesuju. Naši stručni savjetnici Finansije24 će vam na najbrži način i potpuno besplatno predložiti sve pakete osiguranja vašeg vozila. Takođe, stajaće vam na usluzi za sva dodatna pojašnjenja i stručnu pomoć. Sve što treba da uradite je da odgovorite na par pitanja.