Skip to content

Porazna istraživanja: Jedna od tri osobe gubi radnu sposobnost između 25. do 40. godine

Dosadašnja globalna istraživanja obeshrabruju – svaki treći zaposleni postane radno nesposoban prije penzije zbog raznih dijagnoza! Trećina njih ima između 25 i 40 godina. Ovakav podatak, uz trenutnu ekonomsku situaciju u Crnoj Gori mora da zabrine i one najoptimističnije.

Ne želite da državi tokom radnog vijeka date gotovo 100.000 eura, a ona Vama uzvrati penzijom od 286 eura? Imamo potpuno besplatno rješenje za vas

Ne želite da neočekivana nesreća okrene Vaš život u pravcu finansijske neizvjesnosti i sigurnosti?Ne želite da rizikujete svoje zdravlje i porodični život?

Osvrnite se oko sebe – koliko penzionera znate da žive na rubu egzistencije? Koliko ste puta čuli komšiju da se žali da mu penzija nestaje iz ruku i da mu je frižider danima prazan? Ne želite valjda da budete statistički i realni pokazatelj stanja u društvu – penzija za ljekove i račune?

Ne želite da starost provedete žaleći što ste za 40 godina državi dali mnogo više novca u odnosu na penziju koju primate? Želite da uživate u prijevremenoj ili zakonskoj penziji kao Vaši vršnjaci iz razvijenih zemalja Evrope?

Ako je potvrdan odgovor na sva ova pitanja, onda je vrijeme da se besplatno informišete o tome kako da eliminišete sve ove rizike i živite bez stresa u vezi sa finansijski lagodnom budućnošću.

Činjenice

  • Prosječna penzija u iznosi 288,59 eura, a potrošačka korpa 641,8.
  • Prosječni životni vijek je 76 godina, a da bi se penzionisali potrebno je 67 godina života i najmanje 15 godina radnog staža.

Ako sve ovo nije dovoljno da razmislite o budućnosti, evo primjera

Zaposleni ste i imate prosječnu platu od 500 eura bruto, kojom ste u možda u ovom izazvnom trenutku zadovoljni (razmišljate: svaki posao je dobar posao u doba krize, pogotovo dodatno isprovocirane novim korona virusom).

Od Vaše bruto plate od 500 eura, gotovo 200 ide državi za poreze i doprinose za penzijsko i zdravstveno osiguranje, lični dohodak i doprinos za nezaposlenost. Na kraju mjeseca primićete 300 eura.


To znači da ste tokom 40 godina dugog radnog vijeka državi dali 96.000 eura, a ona vam uzvraća penzijom manjom nego što vam je nekad bila plata, koju opet dajete državi za račune i ljekove!

Vrijeme je da nešto mijenjate!

Postoji vrlo JEDNOSTAVNO rješenje: Onlajn savjetnik je razvio koncept, koji pomaže svakome da nađe pravo rešenje za sebe i to potpuno besplatno!

ONLAJN SAVJETNIK sarađuje sa nezavisnim stručnjacima iz oblasti finansija koji lasiraju na tržište razne medjunarodne projekte iz oblasti finansija i filtriraju one koja odgovaraju baš Vama! Morate odgovoriti samo na nekoliko pitanja o vašoj životnoj situaciji i oni za Vas pronalaze najbolje rješenje!

Usluga onlajn savjetnika je potpuno BESPLATNA – primićete BESPLATNE i NEOBAVEZUJUĆE savjete od stručnjaka iz oblasti osiguranja i shodno vlastitom nahođenju možete odlučiti da li i koji paket ćete odabrati.

Vaš savjetnik radi potpuno nezavisno i upoređuje i prilagođava finansiske pakete ISKLJUČIVO Vama i Vašoj finansijskoj i životnoj situaciji.

U svog savjetnika možete imati POTPUNO POVJRENJE – UVIJEK možete da kontaktirate svog ličnog savjetnika sa bilo kojim pitanjem ili nedoumicom. Na taj način u svakom trenutku imate potpunu STRUČNU PODRŠKU. 

Zakažite aši individualnu finansijsku konsultaciju

Bez obaveza & potpuno besplatno