Skip to content

Prednosti privatnog penzionog plana: Zašto je vreme da preuzmete odgovornost za svoju budućnost u penziji”

Autor: Joksimović Danica | Osvježeno 08. Feb. 2023 godine

Pomorci se često susreću sa problemom državne penzije. Prije svega, oni često rade na brodu i putuju širom svijeta, što znači da nisu stalno prisutni u Crnoj Gori i time su ograničeni u pristupu nacionalnom penzionom sistemu. Takođe, brodske kompanije često ne nude adekvatne penzione planove, što znači da mornari moraju da se brinu o svom osiguranju penzije.

Zbog toga, mnogi mornari biraju privatne penzione planove kako bi osigurali svoju penzionu budućnost.

Benefita je mnogo, a odgovor jednostavan, svima pomorcima dostupan i sve više pomoraca je za sebe upravo to i uradilo: umjesto ture pića, nove majice ili preskupog obroka zarad slike na instagramu, za samo 3 evra dnevno, dobili su fantastičan penzioni plan prilagođen svakom pomorcu posebno!

Kakav je to penzioni plan i zbog čega je sada potražnja veća nego ikada?

Broj kupljenih polisa penzionog plana u posljednjih pola godine govori u prilog činjenici da crnogorski pomorci postaju svjesni potencijalne ekonomske opasnosti koji su pandemija koronavirusa i evropski rat u Ukrajini izazavali na globalnom nivou.

Zbog loših penzija, imati privatni penzioni plan je osnova, a u današnje vrijeme potreba i pretenduje da postane rutina i način života.

To je najbolji način da za minimalni mjesečni izdatak zbrinete svoju porodicu – pružite najbolje školovanje djeci, budete sigurni i uživate u starosti.

Koje su prednosti ovog paketa štednje?

U paketu štednje pored osnovne štednje uključena je i dobit. To znači da uz privatni fond, vi istovremeno i zarađujete. Takođe,uz privatni penzioni fond dobijate besplatno i polisu životnog osiguranja i osiguranje od povrede što je naravno još jedna velika pogodnost

Za besplatan savjet/kalkulaciju koliko bi uštedjeli i koliko bi mogli podići novca nakon nekog vremena sa uračunatom dobiti, odaberite starusnu grupu kojoj pripadate i odgovorite na par prostih pitanja

Zbog čega su savjetnici iz ‘Finansije24’ najbolji izbor?

Zašto biste razgovarali sa predstavnicima brojnih osiguravajućih kuća, banaka i ostalih finansiskih institucija i svakome davali podatke, a onda analizirali koja je od desetina ponuda za Vas najbolje?

Nema potrebe da trošite vrijeme kad se možete besplatno konsultovati. ŠTEDITE vrijeme, a uslugu dobijate BESPLATNO. Nema skrivenih troškova i malverzacija. Sve ponude su i neobavezujuće

Kako do besplatne konsultacije?

  1. Kliknite na opštinu u kojoj živite
  2. Odgovorite na par prostih pitanja

Klikni za besplatan savjet