Skip to content

Za samo 9 dana – manje 4-8kg uz detoksikaciju organizma

DR MARIJA RATKOVIC otkriva kako na stotine gradjana CG uspijevaju da smanje svoju tjelesnu tezinu brze i lakse nego ikad I smanje masnocu I do 3 puta

Ljepota u svemu je da NE MORATE na restriktivne dijete I vjezbe.

Svi znamo koliko je teško nositi se sa viškom kilograma, jer osim fizičkog izgleda koji Vam ne odgovara, vuče i mnoge druge stvari kao što je nedostatak samoupouzdanja, povlačenje u sebe i mnoga druga stanja. Zato je veoma važno da ukoliko želite da rešite ovaj problem, učinite to na pravi način.

Doktorica RATKOVIC iz sopstvenog iskustva dobro poznaje bol od prekomerne težine. Nekada je imala 25 kilograma viška. Nije mogla da smanji ovaj višak masnoće, iako je pokušavala da trči iz sata u sat, ukidajući omiljenu hranu, vežbajući satima u teretani.

Isprobala je skoro svaku dijetu koje možete zamisliti: Od keto dijete preko paleo-a i mnoge druge. Ništa nije funkcionisalo dok nije otkrila i iskoristila ovu prirodnu tajnu na sebi – a onda je prilično lako smanjila 25 kg i držala ih godinama bez ikakve lude dijete ili vežbanja.

Takodje, Marijana Zivkovic iz Nisa, za 9 dana je izgubila 9kg I 39cm struka. Poslije koriscenja Forever C9, ljudi su poceli da joj prilaze I da joj govore da mnogo ljepse izgleda, da su joj koza I ten blistaviji. Osjecala se da ima mnogo vise energije nego inace.

Marija je o tome pricala I na seminaru o iskustvima u primjeni ovog proizvoda pa video mozete pogledati ovdje

O kakvom proizvodu je rijec?

Forever Clean 9 je paket proizvoda namenjen za detoksikaciju organizma I regulisanje tjelesne tezine. Ovaj program je osmišljen da pomogne u izbacivanju nagomilanih toksina iz vašeg tela, kako bi se osećali lakše i imali više energije. U pitanju je program koji traje svega 9 dana i sa kojim možete da se osećate tanje i zdravije. U okviru paketa nalazi se plan upotrebe dodataka ishrani, zdrave ishrane i recepata za šejk koje je lako pratiti. Uz ovaj program možete započeti svoj put ka željenom izgledu i stvoriti osnovu za vašu transformaciju. Do sada je višestruko dokazano da je sa korišćenjem paketa moguće za samo 9 dana izbaciti veliki broj toksina iz tijela i pokrenuti prirodne procese koji će dovesti do balansa kompletnog metabolizma i regulacije tjelesne tezine.

Uz Forever Clean 9:
– bez yo-yo efekta do zeljene kilaze
– bez gladovanja
– tim ljekara koji brinu o vama ii daju Vam savjete
– crijeva ociscena od toksina sto je sustina I kljuc kako za zdravlje tako I za gubljenje kilograma
– povecanje energije
– bez celulita

Iskoristite priliku koju dobijate SADA

Besplatna telefonska konsultacija sa nutricionistom – ukoliko imate pitanje ili nejasnoca u vezi ovog proizvoda, imate mogucnost besplatno da se konsultujete sa nutricionistom. Sve sto je potrebno da uradite je da odgovorite na par pitanja kako bi sami nutricionista imao vise informacija o Vama i dao Vam sto konkretnije informacije.

O doktorici Mariji Ratkovic